Cabinet Stomatologic Dental Standard


Protetica


Coroana metalo ceramica 540 lei
Coroana metalo ceramica este cea mai frecventa coroana folosita in “imbracarea” dintilor, care are culoarea naturala a dintelui si substrat metalic ce ii confera rezistenta.
Coroana total ceramica 790 lei
Coroana total ceramica este coroana careia ii lipseste substratul metalic, de aceea indicatia ei este destul de restransa din punct de vedere al rezistentei. Efectul fizionomic este superior.
Coroana ceramica pe suport de zirconiu 820 lei
Coroana de ceramica pe suport de zirconiu este o coroana al carei substrat nu mai este metalul clasic, ci zirconiul, de culoare alba si rezistenta crescuta. Efectul fizionomic este crescut, calitatea este superioara.
Coroana metalo-acrilica semi-fizionomica 280 lei
Coroana metalo acrilica semifizionomica este o coroana care are o jumatate din suprafata ei metal, iar partea exterioara, cea mai vizibila, este din acrilat de culoare asemanatoare dintilor naturali. Stabilitatea coloristica a acrilatului este inferioara.
Coroana metalo-ceramica semifizionomica 360 lei
Coroana metalo-ceramica semifizionomica este o coroana care are o jumatate din suprafata ei de metal, iar jumatatea exterioara, cea mai vizibila, este din ceramica.
Coroana acrilica provizorie 40 lei
Coroana acrilica provizorie este o coroana de plastic alba, cu rol in mascarea si protectia dintelui slefuit pe o perioada scurta (1-2 saptamani) pana la cimentarea coroanei definitive.
Coroana acrilica definitiva 135 lei
Coroana acrilica definitiva este o coroana realizata dintr-un acril, ca o solutie de compromis. Rezistenta ei este slaba, de aceea se prefera evitarea unei astfel de solutii definitive.
RCR mono/pluriradicular 140 lei
Reconstructia corono-radiculara este metoda prin care un dinte foarte distrus este refacut printr-un dispozitiv turnat in laborator, care se ancoreaza pe canalele dintelui si reface o parte din coroana lui.
Indepartare RCR 110 lei
Indepartare lucrare/dinte 25 lei
Cimentare lucrare/dinte 25 lei
Modele de studiu 50 lei
Modelele de studiu sunt modelele din gips ale dintilor, cu scop in observarea mai atenta a situatiei dentare si relatiilor dintre dinti. Ajuta la stabilirea planului de tratament in situatiile mai complexe.